Tavlor

Mina tavlor

Här visar jag ett mycket litet urval av tavlor jag har målat (Vill du se fler besök gärna min Facebook-sida), vissa är målade på canvas, andra på trä och varierande underlag.

Tekniken varierar precis som materialet. Vissa är målade med "fluid art-teknik" och det betyder att jag målat med flytande akrylfärger som man blandar på ett visst sätt med olika medium. Dessa går inte att kontrollera fullt ut, det gör att man aldrig kan göra en exakt likadan, du vet aldrig hur resultatet riktigt blir då färger flyter ihop på olika sätt varje gång du målar. ;) 

Jag målar oftast med akrylfärger, vissa målningar är sk "mixed media-teknik" och det betyder att jag har använt mer än bara pensel och färg. Jag kan te x ha använt schabloner, tapet-rester,  bladguld eller liknande för att få mönster och strukturer i målningen.

Om du blir intresserad av något kontakta mig gärna, jag törs inte lova om något finns kvar då jag inte kommer att uppdatera hemsidan så ofta. Jag vill här mest visa ett urval av vad jag gör, men då jag skiftar teknik och intressen ofta så gör  jag sällan samma sak en längre tid.

Klicka på nedan videoklipp för att se hur några av mina tavlor ser ut mer i verkligheten.